|
2024 |
Link :: 05.04.2006 :: 13:10 Link :: 08.04.2006 :: 19:11 SienamkO syskim!!;]!! dzisiaj napisze o wczorajszym dzionku i o zeszlej srodzie, bo nie mialam do tej pory kiedy to zrobic;] a wiec do dziela: środa: bylam z Madzia, Natalcia, Kasiulkiem i jeszcze kilkoma lasencjami w ... PIĄTCE ... ale nie dlatego ze nas tam zamkneli czy cus, tycko po to iz bylysmy tam razem z naszym chorkiem spiewac;] byl tam taki koles ktory co troche nam machal reka tak troszke jak gej... jadlysmy tam ciasto i pilysmy...sok;] po ktorych prawie kazda z nas dostala niestrawnosci;/:[ (mam nadzieje ze tego ciasta nie piekly te dzieci z 5...) wiecej nie chce mi sie pisac na temat 5... mozna sie domyslic dlaczego... piątek: najpierw opisze jak wygladal moj "ęgilski" poszlismy z tym PEDAŁEM WOŹNYM na ... trybyny sali gimnastycznej... naszczescie z dziewczynami, a dolkadniej z Tagusia zalatwilysmy od łysolka DEKI pilke od siatki i gralysmy w kolku z chopakami z naszej klasy i jeszcze kilkoma lasencjami;] po szkole w piątek: poszlam z Kasiulkiem na dworeQ grac w sietke, ale jeszcze tycko pogralysmy w kosza pozniej poszlysmy do niej do domciu i Kasia zaspiawala mi piasenki jakie byly na ostatnim chorku (bo mnie wtedy nie bylo... no juz chyba styknie tego pisanie jeszcze tycko pozdrowionka for: Siasienka;*** RemiX;* Tagusia;* Wiolcia;* Malutka;* Kasiulek;* Madzia;* Natalcia;* Agusia;* Olcia;*(JOANNA) Kacooszka;* cala 2c;] klub SKG (co oznacza ten skrot juz chyba syscy wiedza) i w szczegolnosci dla MARTYNKI;**(obiecalam ze pozdrowie i dla calej reszty ziOmXow;] Komentuj(5) Link :: 09.04.2006 :: 21:26 Emka ziomXy dzisiaj bedzie taka tycko krociutka nocia;] o ja pier... jaki przypał sobie dzisiaj zrobiłam;/(wtajemniczeni wiedza o co cho...tzn. wie napewno Madzia & Kasiulek) ale nie opisze go, dlatego bo to ...przypał Pozderoffioneczka dla: najwazniejsze: Madzi;* & Kasiulka;* --> wielkie thX za pomoc SiasieXa;*... Tagusi;* RemiXa;* Wiolci;* Malutkiej;* Natalci Martynki;* mojej klasy 2c calego klubu SKG lysolka DEKI Pedała Davida Woźnego...]:-> Agusi Olci Kacooszki & wielu wielu innych ziomXow;] Komentuj(6) Link :: 12.04.2006 :: 13:08 ElllllllllllllllllOłXiki wam syskim no i znowu mam angielski z Pedałkiem... i znowu jestesmy w sali informatycznej...ehhh... pedałek wlasnie sobie gra^^ z drabikiem i cybulem w "poket thanks" taka pojebana gra, a raczej oni go dopiero ucza grac...^^ nie wiem co robic, bo jush troszke znudzil mi sie ten "angielski"... no a zaraz pedał bedzie ogladal jakis pojebany filmik, ktory mu pokarze Dj Moros i Drabik...^^ a dokladniej przerobiony klan... no teraz kolej na pedala...on pokarze chopom filmik...hie hie chyba jush koncze tego posicka Pozdero 4: SiasieX, RemiX, Malutka, Wiolus,Tagusia, Martynka, Kasiulek, Madzia, Natalcia, klub SKG, Dj Moros, CyboOl, Raju, Gejski, Pizdus, Pempek, Rogala, Morsio, Maniek, Drabik, cala 2c, Olcia, Agusia, Kacooszka, dla syskich komentujacych etc. BoOzka!! for all;***** Komentuj(3) Link :: 12.04.2006 :: 13:28 WooooooooooooooooooooooooooooooOw, lOooooooooooooooooooooooooooooooL jaki filmik smieszny ten gej pokazal...brecht buahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...etc. koles tylko chodzil w kolko i ciagle potykal sie o to samo^^ beznadzieja...i wokncu ten jeden raz sie nie potknal loooooooooooooooool... i znowu chodzi w kolko i sie potyka o to samo...ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i cos tam jeszcze ... nie kce mi sie juz dalej tego filmu ogladac bo beznadziejny;P Komentuj(4) Link :: 25.04.2006 :: 15:07 Siemka!! właśnie jezZzdem na angliku i Cy-boOl i Martynka prowadza lekcje wielkanocna w sali informatycznej lekcja jest poprostu dziecinna i nie zwiazana z angielskim mamy np.: polaczys arabskie cyferki i musi wyjsc kurczak albo mamy wyjsc z "labiryntu kurczaka" ... ahas wczoraj bylam z dzieffuszkami w DOSie ale nie bede opowiedac jak tam bylo bo mnie z letka obrzydzenie bierze jak sobie przypomne niektore kobitki nie wiem co pisac wiec koncze pOzdrOffiOnka 4: Tagusia;* Kochana Siasienka;*** Remiszka;* Wiolcia;* Malutka ;*, ktora oststnio byla u fryzjera i zrobuila sobie grzyweczke i wielu wielu innych Komentuj(2) |
|
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |