SienamkO syskim!!;] !! dzisiaj napisze o wczorajszym dzionku i o zeszlej srodzie, bo nie mialam do tej pory kiedy to zrobic;] a wiec do dziela :
środa:
bylam z Madzia, Natalcia, Kasiulkiem i jeszcze kilkoma lasencjami w ... PIĄTCE ... ale nie dlatego ze nas tam zamkneli czy cus, tycko po to iz bylysmy tam razem z naszym chorkiem spiewac ;] byl tam taki koles ktory co troche nam machal reka tak troszke jak gej... jadlysmy tam ciasto i pilysmy...sok;] po ktorych prawie kazda z nas dostala niestrawnosci;/:[ (mam nadzieje ze tego ciasta nie piekly te dzieci z 5...) wiecej nie chce mi sie pisac na temat 5... mozna sie domyslic dlaczego...
piątek:
najpierw opisze jak wygladal moj "ęgilski " poszlismy z tym PEDAŁEM WOŹNYM na ... trybyny sali gimnastycznej... naszczescie z dziewczynami, a dolkadniej z Tagusia zalatwilysmy od łysolka DEKI  pilke od siatki i gralysmy w kolku z chopakami z naszej klasy i jeszcze kilkoma lasencjami ;]
po szkole w piątek :
poszlam z Kasiulkiem na dworeQ grac w sietke, ale jeszcze tycko pogralysmy w kosza pozniej poszlysmy do niej do domciu i Kasia zaspiawala mi piasenki jakie byly na ostatnim chorku (bo mnie wtedy nie bylo ...
no juz chyba styknie tego pisanie jeszcze tycko pozdrowionka for:
Siasienka;***
RemiX;*
Tagusia;*
Wiolcia;*
Malutka;*
Kasiulek;*
Madzia;*
Natalcia;*
Agusia;*
Olcia;*(JOANNA  )
Kacooszka;*
cala 2c;]
klub SKG   (co oznacza ten skrot juz chyba syscy wiedza  )
i w szczegolnosci dla MARTYNKI;**(obiecalam ze pozdrowie  
i dla calej reszty ziOmXow;]  |