|
2024 |
Link :: 19.03.2006 :: 21:12 Link :: 22.03.2006 :: 13:08 Siemka:) no i jush po dniu "wiosny", czyli po dniu wagarowicza:-D spędziłam go a to troszke w sqle, a to troszke po za nią;] Z moją koffaną Siasieńką i Marcią byłyśmy aż na końcu Sieradza żeby wypić co nieco(troszke duużo:wink: Miałyśmy potem zajefajny humorek i było git:P Dobra to sysko o wczorajszym dzionku, bo mi się więcej nie chce pisać;] A teraz sobie siedzę na lekcji "angielskiego" (jeśli to można nazwać wogóle lekcją --> siedzenie na necie i robienie czego się tyćko chce:wink:i piszę tę nocię, znaczy już ją kończę:-D Ahaś pozdrowionka dla: *mojej koffanej Siesieńki *RemiXa *Wiolci *Marci *Malutkiej *Kacooszki i dla reszty, której nie wymieniłam;] Komentuj(3) Link :: 25.03.2006 :: 20:55 yOołcik;] nie ffiem co dzisiaj napisac... hmm moshe to, ze jest dopiero marzec a my jush z lasencjami planujemy jak spedzimy wakacje^^:) wczoraj bylam u Natalci z Madzią i Kasikiem;]...ogladalysmy zdjecia, "tanczylysmy":), wazylysmy sie u niej...i wtedy byla niespodzianka and szO_ok ;o^^ nie kce mi sie wiecej pisac bo szkoda czasu:P PozdrowiOnka fOr:-D: Siasienka;*** ;] & Damian;) ReimX;* WiOlcia;* Malutka;* Marcia;* Madzia:* Natalcia:* Kasik:* ;) KacoOszka;* Olcia;* Aga;* and all all...:);] Komentuj(4) Link :: 29.03.2006 :: 12:29 HejkA:) tak sobie mysle co by tu napisac ... opisze wczorajszy dzionek, ktory zozpoczal sie probnym egzaminem mat.-przyrodniczym;/ Jak oddadza te testy to bedzie poprostu zalamka, bo znajac mnie wszystko pokrecilam:P dobra o tescie jush wystarczy pisania:P Wczoraj poszlam z Madzia i Kasikiem do kosciola na rekolekcje na 20.00 , bylo suuuper i bez porownania to tego co jest na 9.00:P wprawdzie wrocilam do domu ok. 22.30 ale warto bylo:D dzisiaj tez idziemy na 20.00 i moze to trwac jeszcze dluzej:):D gdyz to juz nasze ostatnie w tym roku spotkanie z Salezjanami na rekolekcjach;/:(pOzdrOffiOnka foOr: Siasienka;*** and Damian;) RemiX;* Marcia;* Wiolcia;* Malutka;* Kasik;* Madzia;* Aga:)and Olcia:) ;] KacoOszka dla syskich komentujacych i calej reszty;] Komentuj(5) |
|
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |